fbpx

Екипът на Trenolino е съставен от лъчезарни и мотивирани хора, защото за нас децата са мисия, бъдеще, радост, удоволствие, отговорност, щастие и любов. Ценим и споделяме позитивното общуване, хубавите семейни традиции и здравословния начин на живот.

Искаме децата да прекарат при нас весело, забавно, приятно и полезно в безопасна и сигурна среда. Нашата цел е да бъдем в помощ и на майки, татковци, баби и дядовци като им предлагаме информация и срещи със специалисти: семейни консултанти, психолози и педагози.

При нас ще намерите сигурност за децата, спокойствие 

за родителите и 100 % забавление!

Клиентски отзиви

Сърдечно благодаря за всичко, което направихте и организирахте, за да бъде празника ни запомнящ се и да сме щастливи и усмихнати, дори и на следващия ден! Страхотни, отзивчиви, добри, с мисъл за клиента като за специални гости! Благодарим ви! 🤩🥳😍

Pollini Hristova

Прекрасно, чисто и супер добре обзаведено място за деца с чудесено кафенце за родители! Разнообразно и вкусно меню! Препоръчвам!

Violeta Yordanova-Dimitrova

Мястото е прекрасно за малките малчугани, а персоналът е съставен само от професионалисти! Препоръчвам на всички родители! 🙂

Maria Besheva

Работно време

Работно време

от понеделник до неделя

11:00 до 20:00

 Свържете се с нас