Екипът на Trenolino е съставен от лъчезарни и мотивирани хора, защото за нас децата са мисия, бъдеще, радост, удоволствие, отговорност, щастие и любов. Ценим и споделяме позитивното общуване, хубавите семейни традиции и здравословния начин на живот.

Искаме децата да прекарат при нас весело, забавно, приятно и полезно в безопасна и сигурна среда. Нашата цел е да бъдем в помощ и на майки, татковци, баби и дядовци като им предлагаме информация и срещи със специалисти: семейни консултанти, психолози и педагози.

Кафе-сладкарницата ни предлага здравословни храни и напитки в уютна и релаксираща обстановка.

При нас ще намерите сигурност за децата, спокойствие за родителите и 100 % забавление!

Екип

krasimiraАз съм Красимира Манашфи. Уча в СУ ,,Свети Климент Охридски‘‘ Логопедия .Смятам , че децата са добър пример за постигната хармония между тялото и човешкия дух , за това и обожавам работата си с тях. Те са бяло платно, върху което се разкриват различни и чудни светове. Обичам също така да рисувам и творя , но не по малко се забавлявам с игрите , които им организираме. Ценете мисленето им , защото въображението е по важно от познанието, както казва Айнщайн.
ioanaКазвам се Йоана Димитрова и съм на 23 години. От 4 години уча и се занимавам с кино и телевизия . Работата ми с деца започна спонтанно преди 3 години и както тогава ,така и до днес децата се превърнаха в моята най – искрена любов. За мен децата са чисти души, застанали пред света с широко разтворени ръце , правейки знак на човечеството да ги последваме. Ние се стремим да посеем живот в детето , а не теории , и така заедно с тях да извървим пътя към познанието и любовта към света.

paulaКазвам се Паула Игнатова. За мен децата не са работа , те са призвание и любов. За изминалите 7 години , в които съм потопена във вълшебната магия на малчуганите , всички те един по един ме научаваха , че има по-хубав свят , стига ние, възрастните да имаме смелостта да помечтаем заедно с тях. Впускайки се в необятното приключение, наречено детско въображение , всички ние имаме за цел да покажем на децата пътя към това да бъдат едни истински и пълноценни хора. Няма по – разтърсващо нещо от детските сълзи и обърканите, страхуващи се очи . Няма по – прекрасно нещо от чистия и искрен детски смях .Творим, учим се и смело вървим пътя към обсипаното с мечти небе. За мен децата са онази книга , която бих препрочитала всеки миг , книгата, пред която ние, възрастните трябва по често да скланяме глава и да обсипваме с любов.

alexandraАз съм Александра Тонева на 21 години. Студент съм в Софийския университет със специалност ,,История‘‘ с педагогически профил. Моето хоби е театърът, като от 2 години се изявявам на сцената на Театър – Лаборатория ,,Алма – Алтер ‘‘. Преди 4 години преоткрих неподправената искреност на детската душа и съвместявайки артистични умения, различен подход и отговорност ,аз дарявам усмивки на малките ми приятели. За мен децата са най – безценният дар за обществото. Те са малки човеци, които са се появили на този свят като рожби на любовта. Те са тези, които огласяват с игри и неподправен детски смях нашето сиво ежедневие.